Library

The Danish Cultural Center houses a large Danish language library (currently in excess of 2,000 items and growing), primarily fiction but also a significant collection about Danish history, Vikings, the royal Danish family and Danish cuisine.

The library is open to anyone who is interested and the books are lent on an honor system basis.

Volunteers are currently in the process of registering all books into a database.

Danish book recommendations by Pastor Anne-Grethe

maria-helleberg-2008-druknehuset-bog-med-haeftet-ryg.jpg

Druknehuset af Maria Helleberg 

Et portræt af afslutnigen på slavehandlen i Danmark og en turbulent tid hvor sømagten smuldrer, riget går bankerot og Norge må afstås til Sverige. En fantatisk historisk roman.


9788740004014.jpg

Tirsdag formidag af Renee Toft Simonsen

En historie om kvinder, der mødes i dampbadet i Århus hver tirsdag formiddag. Store og små problemer kortlægges, diskuteres – mens livets leves hverdagsafgtigt, dramatisk og hjælpsomt. En rigtig god sommerferie bog for... danske kvinder.


page_1.jpg

Svalens Graf af Sissel-Jo Gazan

En passioneret roman om familiehemmeligheder og kærlighed, men mest af alt en intelligent videnskabskrimi om en utrolig sandhed. En underholdende sommerkrimi.


Berlinerpoplerne.jpg

Berliner triologien af Anne B. Ragde

Hvis du ikke har læst disse 3 bøger endnu: så læs dem denne sommer! En fantatisk medrivende dramatisk skæbnefortæling om familien på Neshov uden for Trondheim. Historien om de tre brødre i skyggen af løgnen er velfortalt og vedkommende.


ItemImage.aspx.jpeg

William Sidis perfekte liv af Morten Brask

En roman der fører læseren til forrige århundredes Boston og New York. Til salonerne hvor lille William vises frem som Vidunderbarnet. En roman inspioreret af supergeniet William Sidis mærkelige skæbne.


jussi-adler-olsen-2009-og-hun-takkede-guderne-bog.jpg

Og hun takkede guderne af Jussi Adler-Olsen

Forfatteren er en af tidens mest læste, roste og solgte danske forfattere og med rette. Hans krimiromaner i serien on Afdeling Q er blændende skrevet. Denne er en selvstændig roman om knynisme, ambitioner, efterretningstjenester og terrorisme.